Oto 4 powody, dla których warto sięgnąć po suszoną wołowinę Wild Willy:
1. wytworzona wyłącznie z mięsa pochodzącego od polskich rolników, co zapewnia najwyższą jakość każdej partii produktów;
2. produkowana z wykorzystaniem wyłącznie naturalnych składników - bez konserwantów i barwników
3. wyprodukowana wg autorskich przepisów i tradycyjnych metod
4. Ile mięsa w mięsie? Na 100 gram suszonej wołowiny przypada 300 gram mięsa wołowego.
Suszona Wołowina Wild Willy dostępna jest w 5 odsłonach
Classic, żurawina, HOT!, Papryka, BBQ
Przeczytajcie, co piszą sami producenci:
„Doskonałej jakości ligawę marynujemy przez co najmniej dobę, a później suszymy z zachowaniem tradycyjnych metod na olchowym drewnie. To właśnie dzięki niezmiennej procedurze przygotowania Wild Willy zyskuje wspaniały smak, który zaspokoi nawet najbardziej wybredne podniebienia.”
„Proces produkcji w zakładach Nowicki Naturalnie oparliśmy o autorskie metody, które gwarantują nam zupełnie unikatowy smak, bezkonkurencyjny aromat i utrzymanie pozostałych parametrów suszonej wołowiny na najwyższym poziomie.
Do produkcji naszego beef jerky wybieramy jedynie najdorodniejsze kawałki szynki wołowej pochodzącej od krów polskich hodowców.
Oryginalne marynaty i suszenie na drewnie olchowym zapewniają walory smakowe, które przeniosą Twoje podniebienie pod niebiosa tak na najdalszych krańcach świata, w szatni po treningu, jak i na domowej kanapie.”
Czy są tu fani Beef Jerky?
Jeśli tak, zapraszamy do nas! Chętnie dostarczymy Wam zestaw białkowych przekąsek.